Sakarya’da Nasıl Arsa Sahibi Olunur?

Sakarya’da arsa sahibi olmak isteyenlerin kapsamlı bir şekilde araştırmalarını yapmaları gerekir. Bunun yanı sıra arsaya ilişkin incelemeler de detaylı şekilde yapılmalıdır. Sakarya’da arsa sahibi olmak için ilk önce değer incelemesi yapmakta fayda vardır. 

İleri dönemlerde değeri artacak olan yerler yatırım için daha uygundur. Yatırım amaçlı değil de ekip-biçme amaçlı bir alan aranıyorsa toprak verimliliğine dikkat etmek gerekir. Aynı zamanda konum, yola olan mesafe gibi farklı detaylara da dikkat edilmelidir. 

Sakarya’nın son zamanlarda popüler bir arsa alım lokasyonu olmasının pek çok nedeninden bahsedilebilir. İstanbul’da arsa fiyatlarındaki artışın yanı sıra uygun alan kalmaması, gözlerin Sakarya’ya çevrilmesine neden olmuştur. Şehrin İstanbul’a yakın konumda olması da popülerliğin artmasına yol açmıştır. 

Siz de arsa satın almak istiyorsanız Sakarya’yı yakından incelemenizde fayda vardır. Özellikle ilerleyen süreçte bölgedeki arsaların daha fazla değerlenme ihtimali de dikkate alınmalıdır. 

SAKARYA’DAN ARSA ALMAK İSTEYENLER NE YAPMALI?

Sakarya’da arsa almak isteyenlerin yapması gerekenler ilk önce yatırım amacını tespit etmektir. Yatırımların ne olacağı da bu noktada önemlidir. Konut ya da iş yeri inşa etmek için farklı bölgelerden alım yapmanız gerekebilir.

Arsa almak yerine farklı projelere de yönelebilirsiniz. Niv Arsa farklı projeleri sayesinde size arsa almaktan daha karlı bir yatırım vadeder. Bunun yanı sıra kupon arsa yatırımlarını da takip edebilirsiniz. 

Arsa satın almadan önce imar durumunu denetlemelisiniz. İmara açık olmayan alanlarda yapılaşma mümkün değildir. Bir alanın imar izni olmasa bile ilerleyen dönemde imar izni verilmesi söz konusu olabilir. Bu gibi durumlarda imar izni verileceğinden emin olmadan işlem yapmamanızda fayda vardır. Sakarya’dan arsa sahibi olmak için devlet yatırımlarını da takip etmenizde fayda vardır. Okul, yol, köprü gibi yatırımlarını takip ederek en doğru yeri satın alabilirsiniz. 

Sakarya’da Değeri Artacak Arsalar Nerededir?

Sakarya’da değeri artacak arsalar arasında otoyola ve çeşitli devlet yatırımlara yakın olan bölgeler vardır. Hali hazırda son dönemlerde değeri en çok artan bölgelerden biri Sakarya Akyazı’dır. Kuzey Marmara Otoyolu’nun geçtiği bölgeler bilhassa en çok değerlenenler arasındadır.

Bu bölgelerde yıllık artış %25’tir. Son dört yıldaki mevcut değişim ise %65 civarındadır. Sakarya’da yatırıma uygun diğer alanlar ise Adapazarı, Serdivan ve Erenler olarak sıralanabilir. Serdivan, üniversite kampüsünün bulunduğu yer olması yönüyle avantajlıdır. Adapazarı ve Erenler ise konut ve ticari yatırım amacıyla tercih edilebilir. 

Sakarya’da Arsa Fiyatları Nasıldır?

Sakarya’da arsa fiyatları; bölgedeki emsal arsaların değerine göre değişiklik gösterir. Bunun yanı sıra bölgenin ileri zamanlarda değerlenme ihtimaline ilişkin spekülasyonlar da değer üzerinde etkileyici olur. Özellikle merkezî yerlerde fiyatlar daha da yüksektir. 

Sakarya’da Kârlı Bir Yatırım İçin Niv Arsa Projeleri

Sakarya’da kârlı bir yatırım için Niv Arsa projelerini tercih edebilirsiniz. Doğayla iç içe olmanın öneminin anlaşıldığı bu zamanlarda, Niv Arsa ile hem kârlı bir yatırım yapabilir hem de sağlıklı bir yaşam alanına ulaşabilirsiniz.

Niv Oksijen Sakarya projesi kapsamında, 46 dönüm alan üzerine son derece özel bir alan inşa edilecektir. 5 dönümü sosyal alan olarak ayrılan projede ormanın içerisinde ailenizle mutlu bir yaşam sürdürebilirsiniz.

Sosyal alanlarda gönlünüzce vakit geçirerek yaşam alanınızın keyfini çıkarabilirsiniz. Niv Oksijen Sakarya’da güvenliğe de son derece önem verilir. 7/24 güvenlik görevlileri ve kameralar aracılığıyla yapılan takip sayesinde istenmeyen olaylar meydana gelmez. Sakarya’da arsa sahibi olmak istiyorsanız siz de Niv Arsa projelerini tercih edebilirsiniz. 

Son Eklenen Yazılar

İmarsız Arsaya Çelik Ev Yapılır Mı?

İmarsız Arsaya Çelik Ev Yapılır Mı?

Kullanılması gereken tüm malzemeleri fabrika tarafından üretilmekte olan ev tiplerinden imarsı...

13.10.2023
Müstakil Ev Tercih Etmek İçin 8 Neden

Müstakil Ev Tercih Etmek İçin 8 Neden

Daha rahat kullanımı ve de kullanışlı olması ile müstakil ev tercih etmek için nedenler pek ço...

13.10.2023
Arsa Yatırımında İdeal Bekleme Süresi Nedir?

Arsa Yatırımında İdeal Bekleme Süresi Nedir?

Arsaların birbirinden farklı özellikleri bulunmaktadır. Arsa yatırımı yaparken beklentilerini...

13.10.2023
İletişim Formu

SİZİ ARAYALIM

Formu doldurun, size özel avantajlarla YENİ BİR HAYATA GEÇİN

+90
0850 305 33 69
0216 606 65 54