Arsa Yatırımı Yapılacak Yerler

Arsa yatırımı yapılacak yerler, genellikle değerlenme durumuna göre belirlenir. Arsa almak isteyenler gelişime açık bölgeleri araştırır. Kentsel dönüşüm, okul-hastane yapımı gibi nedenlerle değerinin artacağına kesin gözüyle bakılan yerlere yatırım yapmak daha mantıklıdır. Bunun yanı sıra hali hazırda değerlenmiş bölgeler de yatırım kaynağı olarak düşünülebilir.

Arsa yatırımı yapılacak yerler arasından belirlediğiniz alanı satın almak, ilerleyen dönemde size yüksek kazanç getirebilir. Arsa yatırımının konutla kıyaslandığında riski daha düşüktür. Bu sayede arsanın değerinde uzun yıllar herhangi bir azalma meydana gelmez. Siz de Sakarya, Tekirdağ ve İstanbul’da değerlenme ihtimali yüksek olan arsaları satın alarak kârlı bir yatırım yapabilirsiniz. 

Arsa Yatırımı Yapmadan Önce Nelere Dikkat Etmek Gerekir?

Arsa yatırımı yapmadan önce dikkat edilmesi gerekenler oldukça fazladır. Öncelikle arsanın toplam genişliğini bilmeniz gerekir. Alacağınız alanın tam olarak sınırlarını bilmeniz, ilerleyen süreçlerde farklı sorunlarla karşılaşmamanız açısından önemlidir. Bunun yanı sıra satın almayı planladığınız yerde ilerde bir kamulaştırma ya da parselasyon yapılıp yapılmayacağı, önemli detaylar arasında yer alır. Zemin durumuna da bu aşamada dikkat etmeniz gerekir. Zeminde var olan sorunlar arsanızın değerini düşürebilir. Özellikle mimari yapılara engel olacak zemin gevşeklikleri, arsayı satmanızı zorlaştırabilir. 

NERELERE ARSA YATIRIMI YAPILABİLİR?

Arsa yatırımı yapılabilecek yerler arasında çok fazla seçenek vardır. Bu seçenekler arasından uygun olanı seçmek için Niv Arsa’dan profesyonel destek alabilirsiniz. Değeri her zaman yüksek olan bölgelerin yanı sıra ilerleyen süreçte değer artışı beklenen yerler de vardır. Bu nedenle hangi arsayı tercih edeceğinize karar vermeden önce bir uzman görüşüne başvurmalısınız.

Hendek ve Sapanca Arsa Yatırımı Yapılacak Yerler

Hendek ve Sapanca arsa yatırımı yapılacak yerler arasında çok fazla seçenek vardır. Bu seçenekler arasından uygun olanı tercih etmek için bazı noktalara dikkat etmekte fayda vardır. Arsa yatırımı yapılacak yerler araştırılırken hiçbir zaman kısa vadede kâr elde etme amacında olmamalısınız. Çünkü arsa, uzun vadeli bir yatırımdır. Hendek, Sakarya’nın küçük ilçelerinden biridir ve kısa vadede çok fazla getirisi olan bir yatırım yapmanız mümkün değildir. Ancak uzun vadede yatırımınızın getirisini görmek için Hendek’ten arsa alabilirsiniz.

Sapanca, Hendek ile kıyaslandığında yatırım getirisi daha yüksek olan bölgelerden biridir. Sapanca Gölü’nün cazip bir turizm noktası olması, yatırım amaçlı arsa talebini artırır. Arsalar özellikle otel sahipleri tarafından satın alınmak istenebilir. Bu nedenle göl yakınında ya da orman içerisinde arsa satın alabilirsiniz. 

Tekirdağ-Çorlu Arsa Yatırımı Yapılacak Yerler

Tekirdağ-Çorlu arsa yatırımı yapılacak yerler arasında birçok seçenek mevcut. Çorlu, sanayi açısından gelişmiş bir bölge olduğu için göç oranı da fazladır. Bölgenin bir diğer önemli özelliği ise ulaşım yönünden gelişmiş olmasıdır. Ulaşım açısından gelişmiş bir bölge olan Çorlu’da havalimanı da vardır. Bölgenin İstanbul’a yakın olması, İstanbullu yatırımcıların arsa alımlarında Çorlu’ya yönelmesine neden olmaktadır. Yenice, Reşadiye, Nusratiye gibi farklı bölgelere yatırım yaparak ciddi kazanç elde edebilirsiniz. 

İstanbul-Çatalca Arsa Yatırımı Yapılacak Yerler

İstanbul-Çatalca arsa yatırımı yapılacak yerler arasında farklı alternatifler vardır. Çatalca son yıllarda alıcısını pişman etmeyen arsalara sahip bir bölgedir. Son yıllarda bölgeden arsa alanlar, ummadıkları kadar yüksek kazanç elde etmeyi başarmıştır. İstanbul’da henüz gelişmemiş nadir bölgelerden olan Çatalca’nın ilerleyen dönemde değerlenmeye devam edeceği şüphesizdir. İstanbul’un diğer bölgelerinin gelişimini tamamlaması nedeniyle muhtemelen Çatalca’ya doğru şehrin genişlemesi devam edecektir. 

Çatalca’nın havalimanına yakın olması, yapılan yeni köprü sayesinde bölgeye ulaşımın kolaylaşması; Çatalca’nın cazibe merkezi haline gelmesini sağlar. İlerleyen dönemde daha da değerlenecek olan Çatalca’dan arsa almak oldukça mantıklı bir yatırım. Çatalca’nın neresinden arsa alabileceğinizle ilgili Niv Arsa uzmanlığına danışabilirsiniz. 

Niv Arsa Hendek Projesi

Niv Arsa Oksijen Hendek projesi, huzurlu bir yaşam ve sakin bir ortam vadeder. Yemyeşil ağaçların arasında konumlanan villaların etrafında keyifle vakit geçireceğiniz sosyal alanlar bulunur. Golf sahaları, yüzme havuzları, oyun parkları gibi sosyal alanlarda herkes keyifle zaman geçirebilir. Proje kapsamında yapılacak olan alanın 24 saat güvenlik görevlileri tarafından korunması sayesinde her an kendinizi rahat hissedersiniz. Niv Arsa projeleri her zaman için risksiz bir yatırımdır. Bu sayede ilerleyen dönemlerde yatırımlarınızı kâr ederek satabilirsiniz. Arsa yatırımı yapılacak yerleri araştırıyorsanız siz de Niv Arsa projelerini tercih edebilirsiniz.

Son Eklenen Yazılar

İmarsız Arsaya Çelik Ev Yapılır Mı?

İmarsız Arsaya Çelik Ev Yapılır Mı?

Kullanılması gereken tüm malzemeleri fabrika tarafından üretilmekte olan ev tiplerinden imarsı...

13.10.2023
Müstakil Ev Tercih Etmek İçin 8 Neden

Müstakil Ev Tercih Etmek İçin 8 Neden

Daha rahat kullanımı ve de kullanışlı olması ile müstakil ev tercih etmek için nedenler pek ço...

13.10.2023
Arsa Yatırımında İdeal Bekleme Süresi Nedir?

Arsa Yatırımında İdeal Bekleme Süresi Nedir?

Arsaların birbirinden farklı özellikleri bulunmaktadır. Arsa yatırımı yaparken beklentilerini...

13.10.2023
İletişim Formu

SİZİ ARAYALIM

Formu doldurun, size özel avantajlarla YENİ BİR HAYATA GEÇİN

+90
0850 305 33 69
0216 606 65 54